+40726317089 step-hear@framinor.com

STEP-HEAR ÎN ORAȘUL TĂU

Step-Hear în orașul tău

Noi, cele 95.000 de persoane cu dizabilități de vedere din România, am votat pentru voi.

E timpul ca și voi să votați pentru NOI și să înlăturați barierele de orientare și mobilitate pe care le întâmpinăm în fiecare zi…

Accesibilizează comunitatea ta cu soluția inteligentă STEP-HEAR! Implementează soluția Step-Hear și transformă-te într-un ambasador al incluziunii…

Chiar dacă sunteți un proaspăt primar ales în funcție sau vă bucurați de un nou mandat, cu siguranță începând de astăzi veți începe să planificați proiectele viitoare pentru comunitățile dumneavoastră.

După cum știți, o comunitate sustenabilă este una care îmbină prosperitatea economică cu măsurile de incluziune socială. Step-Hear vine în sprijinul dumneavoastră și vă ajută să construiți comunități incluzive, spații accesibilizate și servicii publice adaptate la nevoile persoanelor cu dizabilități de vedere.

Dacă doriți ca toate persoanele din comunitatea dumneavoastră să aibă acces la servicii publice de calitate, să se poată orienta cu ușurință într-un spațiu nou sau o clădire publică, să poată identifica mijloacele de transport în comun cu ajutorul unei aplicații și a unor senzori inteligenți, accesează sistemul Step-Hear de orientare și informare pentru deficienții de vedere.

Experții Step-Hear sunt alături de dumneavoastră pentru a răspunde nevoilor diverse ale comunității!

[imagine: două persoane utilizatoare de baston alb care testează sistemul Step-Hear în cadrul unei conferințe. în partea stânga jos este stampila de VOTAT].

Skip to content