+40726317089 step-hear@framinor.com

NOUTĂȚI DIN MODIIN (ISRAEL)

Noutăți din Modiin (Israel)

Accesibilitatea bulevardului pietonal din orașul Modiin (Israel) a fost finalizată, astfel încât persoanele nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere, pot utiliza sistemul de ghidare vocală Step-Hear pentru orientare și căutare.

Sistemul constă în dispozitive Step-Hear instalate de-a lungul traseului de mers pe jos de 900 de metri.

Senzorii încep să funcționeze automat atunci când un utilizator cu aplicația gratuită Step-Hear este în proximitate.

Indicația sonoră este esențială pentru persoanele nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere pentru o orientare precisă și identificarea rutei de străbătut. (Utilizatorii pot alege: după prima indicație sonoră – să primească mesajul audio de la dispozitiv, de la smartphone sau ambele).

Metoda de instalare este o noutate – o „instalare ascunsă” a dispozitivelor audio, în interiorul semnelor direcționale în formă de triunghi de-a lungul traseului, astfel încât să nu se creeze nicio perturbare pe latura de planificare estetică a străzii pietonale.

Odată cu instalarea pe promenadă, a fost creat un continuu de accesibilitate pentru persoanele cu deficiențe de vedere cu ajutorul Step-Hear în orașul Modiin, începând de la Primărie, prin bulevardul din centrul orașului, centrul de transport Modiin, care include stația centrală de autobuz și gara din apropiere și un lift public care face legătura cu Parcul Anaba.

De asemenea, lângă stația centrală sunt sucursale bancare accesibilizate cu Step-Hear.

Skip to content