+40726317089 step-hear@framinor.com

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

S.C. DIA-CO HYGIENE SRL („stephear.ro”) este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 33173.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, stephear.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clienților (Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe stephear.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor tale în formularul de creare de cont și/sau de Comandă declari accepți necondiționat ca datele tale personale fie incluse în baza de date a stephear.ro, înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal sub numărul XXXX, și îți dai acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către stephear.ro, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și/sau derularea de către stephear.ro, afiliații și colaboratorii acestora de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului. De asemenea, îți dai acordul expres și neechivoc ca aceste date personale poată fi transferate (cedate) de către stephear.ro atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinătate.

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ai luat la cunoștință faptul îți sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date. Totodată, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa DIA-CO HYGIENE SRL, Str. Câmpinița, nr. 4, parter, camera 2, sector 1, București, îți poți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

» o dată pe an, ți se confirme faptul datele personale sunt sau nu prelucrate;

» intervii asupra datelor transmise;

» te opui prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară;

» soliciți ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Astfel, stephear.ro poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

stephear.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul stephear.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Informațiile pe care ni le furnizezi vor fi utilizate în scopul pentru care le-ai furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpină încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

De asemenea, stephear.ro poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează aceste date sunt păstrate în siguranță și furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, asiguratori. Informațiile tale cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

CONTACT RAPID

Trimite-ne un mesaj și te contactăm în cel mai scurt timp

6 + 2 =

Skip to content