+40726317089 step-hear@framinor.com

COMUNITATE

Comunitatea Step-Hear este o rețea „inteligentă” de instituții, centre comerciale, obiective turistice și agrement, infrastructuri publice și private, infrastructuri de transport sau centre culturale care au aderat sau care au în derulare un proces de accesibilizare a spațiului având la bază tehnologia Step-Hear.

„Suntem un grup de entități private și publice care și-au asumat misiunea de a contribui la o societate fără bariere. Credem puternic în nevoia de a conecta persoanele cu dizabilități la oportunități și în a oferi acestora posibilitatea pentru o viață independentă în comunitate. De aceea, transformarea inteligentă a spațiilor instituțiilor și afacerilor noastre este pentru noi o prioritate. Am implementat cu succes soluțiile tehnice Step-Hear pentru a ne asigura că cele aproximativ 100.000 de persoane cu deficiențe de vedere se pot bucura de spațiul înconjurător ca toți ceilalți și pot obține informații în timp real despre locul unde se află sau cum pot ajunge într-un anumit punct de interes dintr-un spațiu fizic.

Credem că Step-Hear trebuie să facă parte din politica de responsabilitate socială a oricărei entități, fie ea publică sau privată. Avem speranța că Step-Hear va deveni un model de bună practică în transformarea organizațiilor și societății în care trăim!”
Alătură-te comunității Step-Hear și devino și tu un model de bună practică!

CONTACT RAPID

Trimite-ne un mesaj și te contactăm în cel mai scurt timp

15 + 4 =

Skip to content