+40726317089 step-hear@framinor.com

ECHIPAMENTE STEP-HEAR

Semnalizator audio Step-Hear

Balize audio pentru nevăzători și cu deficiențe de vedere. Dispozitivul poate fi montat pe clădiri sau alte repere în locuri publice. Oferă îndrumări audio extrem de precise după conectarea la aplicația Step-Hear sau la activatorul Personal Wrist.

Semnalizator audio Step-Hear cu panou solar

Identic cu unitatea standard, cu excepția cazului în care bateria este încărcată de panoul solar și poate funcționa timp de 3 zile fără reîncărcare.

Step-Hear Beacon

Balize de interior. Ori de câte ori un utilizator cu aplicația Step-Hear se află în apropiere, acesta va primi instrucțiuni audio prin intermediul aplicației.

Sunați la unitatea Hear Central

Acest dispozitiv conectează setul de dispozitive Call Hear la aplicația StepHear sau la activatorul personal pentru încheietura mâinii.

Recepție de apelare-ascultare

Acest dispozitiv Call-Hear este ideal pentru recepția într-o clădire. Colectează toate notificările primite de la diferite dispozitive Call-Hear.

Alertă apel-auzire

Acesta este un buton tipic de urgență utilizat în toalete și băi pentru a apela la ajutor. Face parte din seria Call-Hear și poate fi combinată cu recepția Call-Hear pentru a alerta recepția.

Alertă apel-auzire

Aceste plăci de service și de urgență fac, de asemenea, parte din seria Call-Hear și pot fi combinate cu recepția Call-Hear. Ele pot fi folosite pentru a apela pentru ajutor sau service.

Semnalizator audio Step-Hear pentru transportul public

Acest semnal audio este echipat cu o conexiune mobilă pentru date în timp real ale orarului de transport public. În plus, utilizatorii pot solicita orientarea la 360 de grade pentru mediu.

Unitate centrală de autobuz

Această unitate centrală coordonează ce baliză audio este relevantă pentru utilizatori. Notifică computerul vehiculului care dintre uși trebuie deschise la următoarea oprire și pentru a urca sau coborî utilizatorii Step-Hear. Menținerea ușilor deschise mai mult poate fi luată în considerare direct.

Ușă de transport public

Această baliză audio este instalată deasupra ușilor vehiculului. Aceasta detectează utilizatorii Step-Hear și determină ușa cea mai apropiată de pasageri atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul vehiculului. Acest semnal audio a fost dezvoltat pentru tramvaie cu mai multe uși care pot fi utilizate pentru urcare și coborâre.

Skip to content